App

Via deze link kan je met je smartphone de app gratis zowel voor iOS als android downloaden: http://onelink.to/ambb5f

Deze app bevat de route en activeert de soundtrack met grensverhalen. Wanneer je tijdens de klankwandeling op één van onze grensbanken gaat zitten, speelt de soundtrack zich automatisch af op jouw telefoon. Voor een optimale beleving, raden we aan om te luisteren via een hoofdtelefoon of oortjes.

Grensbank

Het startpunt bevindt zich aan KLINGSPOOR (Buitenstraat 7, 9170 Sint-Gillis-Waas, BE), voor de ingang van dit museum bevindt zich ook een infobord waar je via een QR code de app kan downloaden. De totale afstand bedraagt 6,5 km en de soundtrack duurt 45 min.

De klankwandeling is een ontdekkingstocht voor jong en oud, de volledige beleving duurt ongeveer drie uur. Hierdoor is de wandeling minder geschikt voor kinderen jonger dan 10 jaar.

Vergeet niet om jouw smartphone volledig op te laden en om je hoofdtelefoon of oortjes mee te nemen! Je kan ook voor de zekerheid ons wandelplan uitprinten en meenemen.

Wens je na de wandeling de soundtrack nog eens te beluisteren? Dan kan je het mooie vormgegeven “Bos-Grens” boek met grensverhalen en foto’s via onze webshop aanschaffen.

Grafisch ontwerp app: Elke Drieghe, Tamara Esseling i.s.m. Wittig

Ontwikkeling app: https://wittig.nl